Oferta

Sezon flisacki trwa od 1 maja do 31 pażdziernika


Degustacja tradycyjnych potraw flisackich:
• chleb flisacki,
• chrupaczki,
• łosuchy,
• barszcz flisacki podawany m.in. w chlebie,
• smalec z grzybami,
• ogórki kiszone,
• bigos,
• barszcz czerwony + kapuśniaczek,
• ciasto domowe.
Degustacja potraw odbywa się na galarach wyposażonych w stoły.
Organizujemy również ogniska.

Dodatkowo:
• oprawa muzyczna,
• oprowadzanie turystów po flisackim Ulanowie,
• wizyta w Izbie Tradycji Flisackich.
• organizowanie szkoleń w zakresie uzyskania:
- Patentu sternika motorowodnego,
- Patentu żeglarskiego stermotorzysty żeglugi śródlądowej.


Polecamy również:
• wynajem galara dla nowożeńców na sesje fotograficzne,
• wyprawy dla wędkarzy,
• wieczorne spływy z pochodniami,
• spływy kilkudniowe.